Rapid şi echipa Armatei au primit loc în liga a patra: Daniel Pancu a făcut anunţul

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 11-08-2017 23:13

CSA Steaua si noua echipa a Rapidului au aflat in ce liga vor juca din aceasta vara. Directorul tehnic al noii echipe a Rapidului, Daniel Pancu, a anuntat ca AMFB a decis sa le primeasca pe ambele in liga a patra. "Nu mai e valabila introducerea din liga a cincea. Am fost informati ca toate echipele vor intra direct in liga a patra. CSA Steaua si Rapid vor fi incluse in aceeasi serie", a spus Daniel Pancu la Digi Sport.

Pana in acest an, regulamentul prevedea ca echipele nou infiintate sa intre in liga a cincea. Pentru a le face loc celor de la CSA Steaua, regulamentul a fost insa schimbat in aceasta vara, iar de acest lucru a profitat si noul Rapid. De asemenea, Daniel Pancu a mentionat ca, in prima faza, noua echipa a giulestenilor va purta numele Academia Rapid Bucuresti.

Totodata, Pancu a mentionat ca echipa nu va putea beneficia de finantare pana in 2018, deoarece bugetul Primariei Sectorului 1 este deja alocat. Si cei de la CSA Steaua vor beneficia de bani publici, iar bugetul anuntat este de 150 de mii de euro.