TRAGEDIE fără margini de Sfânta Maria, acasă la Cristiano Ronaldo: Cel puțin 12 morți și 52 de răniți, după prăbușirea unui copac / VIDEO

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 15-08-2017 21:48

Tragedie fără margini în ziua de Sfânta Maria. Zeci de victime la o slujbă după ce un copac s-a prăbuşit. Totul s-a întâmplat în Portugalia. Cel puţin 12 oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 52 au fost grav răniţi după ce un stejar imens s-a prăbuşit peste mulţime la o ceremonie religioasă din Madeira, de unde e Cristiano Ronaldo.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Nenorocirea s-a produs în timpul slujbei de Sfânta Maria la care participa mii de oameni în oraşul Madeira din Portugalia. La locul tragediei s-au deplasat zeci de echipaje medicale, iar toate drumurile au fost închise circulaţiei pentru a permite autospecialelor să ajungă mai repede la locul teribilului accident, conform observator.tv.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

Conform jurnaliştilor din Portugalia, oamenii care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii stejarului se aflau la o coadă pentru a cumpăra lumânări. Astfel, pelerinii au fost luaţi prin surprindere şi nu s-au putut adăposti. Multe dintre victimele transportate la spital au suferit răni foarte grave, starea lor fiind critică.