Scene ȘOCANTE cu fotbalistul Florin Andone, în aeroport: Conflict cu vameșii

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 15-08-2017 23:17

Probleme mari pentru fotbalistul român, Florin Andone. Totul s-a întâmplat în Spania și atacantul riscă o amendă destul de drastică. Incidentul din Tenerife a început după ce argentinianul Federico Cartabia a refuzat să prezinte vameşilor un act de identitate. Mai mult, a râs ironic în faţa acestuia, informează Diario de Avisos. Pepe Mel, antrenorul echipei Deportivo, a venit imediat şi şi-a cerut scuze în numele jucătorului său, precizând că toate documentele fotbaliştilor sunt la ofiţerul de presă al clubului, conform mediafax.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Incidentul nu s-a încheiat aici pentru că a intervenit şi Florin Andone. Atacantul român i-a reproşat vameşului că ar fi trebuit să fie mai atent şi să cunoască modul în care se deplasează echipele de fotbal. După acest moment, Pepe Mel şi-a pierdut definitiv cumpătul şi i-a strigat lui Andone să se îndepărteze şi să nu mai scoată niciun cuvânt.

Citește și: Râzi cu lacrimi! Mail intern: ce cuvinte au fost interzise românilor de o companie străină cu sediul în țara noastră

Potrivit jurnaliştilor de la Diario de Avisos, cei doi jucători se pot alege acum cu o amendă din partea autorităţilor pentru tulburarea liniştii publice. Deportivo La Coruna ar putea, de asemenea, să ia măsuri împotriva propriilor fotbalişti pentru comportamentul lor din aeroport.