Caroline Wozniacki şi antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou o critică dur pe Maria Şarapova: 'Trebuia să înceapă de la zero după suspendare'

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 31-08-2017 19:18

Sharapova a fost desființată de Caroline Wozniacki și de antrenorul Serenei: ”E inacceptabil așa ceva”. Lumea tenisului e „ruptă-n două” de Maria Sharapova. Revenită după suspendarea pentru dopaj, rusoaica este împinsă de la spate spre fruntea ierarhiei, fiindcă este o sportivă care face bani buni din publicitate, conform libertatea.ro.

Caroline Wozniacki, daneza care a mai atacat-o și-n alte ocazii pe dopata Sharapova, a dat din nou de pământ cu cei care fac temenele în fața acesteia. Supărată că a fost pusă să joace meciul cu Makarova pe terenul cu numărul 5, Wozniacki a explodat: „E inaccteptabil ca numărul cinci mondial să trebuiască să evolueze pe terenul cu numărul cinci. Înţeleg raţiunea organizatorilor, dar să pui o jucătoare care tocmai s-a întors după o suspendare pentru dopaj mereu pe terenurile centrale nu e în regulă. Nu se dă un exemplu bun.

Să desconsideri favorita 5 în asemenea mod…”, a spus Wozniacki, extrem de enervată de decizia organizatorilor, potrivit metro.co.uk. Nici Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a „înțepat-o” și el pe rusoaică. ”Dacă cineva este prins dopat, acea persoană nu trebuie ajutată să revină în sportul de elită. O parte din pedeapsă este să înceapă de la zero, să construiască, să meargă la turneele mai mici şi să aibă un drum greu”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit independent.co.uk.