Gigi Becali a fost suspendat de către FRF din cauza declaraţiilor la adresa lui Christoph Daum: 6 luni şi 130.000 lei amendă

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 07-09-2017 00:35

Gigi Becali a fost suspendat drastic de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal dupa ce l-a critcat pe presedintele Razvan Burleanu si a amintit de trecutul lui Christoph Daum.

Conform unui comunicat al FRF, Becali a fost suspendat pentru jumatate de an. De asemenea, Becali va fi nevoit sa plateasca si o amenda in valoare de 130.000 lei (1.3 miliarde lei vechi). FRF a luat aceasta decizie dupa ce Becali a criticat modul in care Burleanu conduce Federatia Romana de Fotbal.

In plus, Becali l-a numit pe selectionerul Christoph Daum "drogangiu", cu referire la faptul ca neamtul a consumat droguri la inceputul anilor 2000. Decizia drastica din partea FRF vine la doar o zi dupa ce Becali a anuntat ca a format o coalitie pentru a-l indeparta pe Burleanu din fruntea fotbalului romanesc, anunţă ziare.com. Dupa aceasta suspendare, Becali nu va mai putea reprezenta FCSB in actiunile oficiale.