Mărturisire BOMBĂ a unui fost șef SIE: Florian Coldea știa sentințele într-un dosar care a făcut vâlvă în România

Autor: Andrei Radu
Publicat: 14-09-2017 08:06

Jurnalistul Daniel Nanu a publicat pe pagina sa de Facebook o declarație a lui Cătălin Harnagea. "Florian Coldea a spus, cu o seară înainte, exact sentințele care s-au dat în penultima instanță la Dosarul Transferurilor. Instanța respectivă a dictat condamnări cu suspendare pentru Gică Popescu, Gigi Nețoiu și pentru Jean Padureanu, dar cu executare pentru ceilalți 5 inculpați.”, ar fi spus fostul oficial SIE, la Antena 3.

Acum, în spatele gratiilor se mai află doar Cristi Borcea și Victor Becali. Ieșit din închisoare, Jean Pădureanu a decedat la finalul anului trecut.

Citește și: Ion Cristoiu îl atacă dur pe Ludovic Orban, în cazul procesului liderului PNL: 'Un porumbel împușcat în aripă de DNA'

S-a speculat că Gică Popescu ar fi fost condamnat la comandă de către "sistem". "Întrebare: Dacă maestrul Coldea ştia sentinţele de la penultima instanţă, putea să le ştie şi pe cele definitive, când prin arestarea lui Gică Popescu, Burleanu a câştigat alegerile de la FRF?", a mai scris Daniel Nanu pe Facebook.

Destui susțin că a condamnat "cu temă" de către Curtea de Apel București, pentru a nu putea candida la alegerile desfășurate a doua zi, 5 martie 2014, și care l-au înscăunat președinte al FRF pe necunoscutul Răzvan Burleanu, personaj provenit din sfera politică, dar și cu conexiuni în lumea serviciilor.