REVOLTĂTOR Un preot prins beat la volan, surprins când îi ameninţa şi înjura pe poliţişti / VIDEO

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 19-09-2017 21:25
Actualizat: 19-09-2017 22:32

Un nou caz şocant zguduie Biserica. Un preot a fost prins beat la volan şi filmat atunci când îi înjura şi ameninţa pe poliţişti. Preotul de la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din orașul Surgut, de peste Prut, a fost surprins beat criță la volanul unui jeep, conform unimedia.info.

Citește și: Paradoxul gigantului RCS&RDS: Din ce în ce mai puternic pe o piață unde devine un jucător tot mai mic!

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, ar fi încercat să-i mituiască pe polițiști, iar când aceștia l-au refuzat, slujitorul Domnului s-a lepădat de cele sfinte și i-a luat la înjurături pe oamenii legii, împotrivindu-se să meargă la Inspectoratul de Poliție. Patru polițiști au încercat să-l urce în mașina de serviciu, timp în care acesta s-a opus cu înverșunare, lovind cu picioarele în ușa automobilului.

Citește și: Olguța Vasilescu a dat asigurări! Ce pregătesc ALEȘII

La un moment dat, acesta a început să-i insulte pe oamenii legii. După ce forțele de ordine cu greu l-au încătușat, iar picioarele i le-au legat cu o curea și l-au băgat în autovehicul, preotul a început să se bată cu capul de fereastră, gesticulând violent, înjurând și amenințându-l pe unul dintre polițiști. Imaginile revoltatoare au fost postate pe contul de YouTube al agenției de presă din orașul Surgut – „K-Inform”.

Citeşte şi: Caz ŞOCANT în învăţământul românesc: Cum a sfârșit o profesoară

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Potrivit presei din Rusia, preotul Ioan Darie a devenit diacon în 2000, iar in 2004 a absolvit Academia Teologică din Chișinău, fiind în prezent slujitor la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din orașul Surgut.