Moment cumplit pentru fiul lui Ionel Ganea, după transferul la AS Roma: Accidentare gravă în timpul unui amical - VIDEO

Autor: Andrei Radu
Publicat: 20-09-2017 13:01

Atacantul George Ganea (18 ani), fiul lui Ionel Ganea, a suferit o leziune a ligamentelor încrucișate și va fi operat în această săptămână, la doar câteva luni după ce a semnat cu AS Roma.

În timp ce evolua pentru AS Roma Primavera într-o partidă cu Sassuolo, Ganea jr. s-a accidentat la puțin timp după fluierul de start, iar medicii au concluzionat că a suferit o leziune la ligamentele încrucișate ale piciorului stâng.

"Am vorbit cu George, era debusolat, dar i-am zis să țină capul sus și să fie puternic. Astea sunt riscurile meseriei. Va sta probabil pe margine aproximativ șase luni. Soția a plecat deja la Roma să fie alături de el, vineri va fi operat", a spus tatăl fotbalistului, Ionel Ganea, pentru GSP.ro.

Citește și: Gigi Becali: 'L-am sunat pe Contra să-l felicit şi să-i spun ceva ce nu ştia, că Junior Morais are cetăţenie română'

George Ganea va fi operat de profesorul Pier Paolo Mariani, același medic care l-a operat și pe Florin Tănase în toamna anului trecut, când fotbalistul de la FCSB a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, plus o leziune a celui colateral intern la genunchiul stâng.

George Ganea a jucat în România pentru echipa de juniori a Universității Cluj și pentru Rapid București, unde în 13 meciuri a punctat de 3 ori în Liga a 2-a. Fotbalistul poate juca atât în spatele atacantului, cât și ca mijlocaș ofensiv, stânga și dreapta și este cotat în prezent la 150.000 de euro.