Hanca, dezamăgit după înfrângerea în fața celor de la FCSB: 'Am făcut cel mai bun meci de la începerea sezonului, dar ne-a lipsit șansa'

Autor: Andrei Radu
Publicat: 25-09-2017 11:22

Mijlocașul echipei de fotbal Dinamo, Sergiu Hanca, a declarat, duminică seara, că formația sa a făcut cu FCSB cel mai bun meci de la începutul sezonului, precizând că acesteia i-a lipsit șansa pentru a obține un rezultat pozitiv.

"Cred că a fost cel mai bun meci al nostru de când a început sezonul, dar ne-a lipsit șansa și nu am reușit să marcăm. Suntem însă pe drumul cel bun și dacă vom continua așa cu siguranță vom începe să adunăm puncte. Azi și dacă nu aveam antrenor jucam din toată inima pentru că e derby-ul fotbalului românesc. E puțin dureroasă o astfel de înfrângere pentru că ei sunt rivalii noștri. Dar nu avem timp să ne gândim la acest lucru, trebuie să muncim în continuare, pentru că etapele trec. E un moment în care se văd caracterele, dar și valoarea noastră. Vom vedea dacă avem puterea să revenim în fruntea clasamentului", a spus el, conform Agerpres.

Citește și: Alibec, despre schimbarea din timpul meciului cu Dinamo: 'Pur şi simplu m-a schimbat. Am jucat slab şi asta e'

În opinia lui Sergiu Hanca, Dinamo nu poate rata calificarea în play-off-ul Ligii I. "Nu ne gândim că putem rata play-off-ul. Noi trebuie doar să ieșim din pasa asta mai puțin bună și să ne recâștigăm încrederea pe care am avut-o la sfârșitul sezonului trecut", a menționat mijlocașul.

Echipa de fotbal FCSB a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu formația Dinamo disputată, duminică seara, pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.