Traian Băsescu aruncă BOMBA: GAFA făcută de Laura Codruța Kovesi și planul SECRET al lui Liviu Dragnea

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 25-09-2017 21:37
Actualizat: 25-09-2017 21:42

Traian Băsescu îi aplică lovitura decisivă șefei DNA, Laura Codruța Kovesi! Fostul președinte aruncă bomba în politică și spune că procurorii DNA au gafat grav în dosarul penal pe care l-au făcut pentru trecerea lacului Belina de la autoritatea centrală la cea locală. DNA o acuză pe vicepremierul Sevil Shhaideh de abuz în serviciu pentru o faptă din 2013, când era secretar de stat în guvernul Victor Ponta. De aceeași infracțiune e acuzată și ministrul Rovana Plumb, titulară la Mediu, în perioada invocată de DNA. Numai că, potrivit lui Băsescu, procurorii au greșit încadrarea.

În plus, Băsescu a dezvăluit și planul secret pe care-l avea Liviu Dragnea cu lacul Belina. Voia să facă o zonă fără taxe, destinată jocurilor de noroc.

Citește și: Dezvăluire incredibilă! Fiica ministrului Petre Daea le-a cerut bani colegilor ca să plece la mare

”Au făcut încadrare proastă. A fost trafic de influență. Dragnea și-a pus lacheii să-i satisfacă dorințele. Să scoată dintr-o arie protejată un braț pe care-i place să pescuiască. Lacheii lui Dragnea, fie că e Shhaideh, fie că e ministrul Mediului, fie că a doamna Plumb, l-au servit pe Dragnea să-și mărească averea. Pe acea insulă intenția era să fie o zonă scutită de orice fel de taxe. Să fie acolo jocuri de noroc, activități economice, cazinouri, etc. Arată că procurorii sunt neprofesioniști prin încadrarea făcută. Oricât de drag mi-ar fi să atac miniștrii PSD, nu pot să mint. Nu e în zona penală, e de contencios administrativ. Se modifică o lege organică prin HG. Orice instanță ar declara HG nulă.”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Lovitură dură încasată de un fost ministru! A fost condamnat la ÎNCHISOARE .