ULTIMA ORĂ - Om de afaceri, audiat la DNA Ploiești

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 29-09-2017 10:14
Actualizat: 29-09-2017 10:18

Omul de afaceri Răzvan Alexe s-a prezentat, vineri dimineață, la DNA Ploiești pentru a fi audiat într-un dosar în care se cercetează aspecte legate de activitatea fostului procuror anticorupţie Mircea Negulescu. Audierea are loc după ce zilele trecute la DNA Ploiești s-a prezentat și deputatul PSD Andreea Cosma.

Andreea Cosma este fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma. Aflată la primul mandat de parlamentar, aceasta a vorbit, în urmă cu câteva două săptămâni,  la Antena 3, despre presiunile pe care procurorul Negulescu le exercita asupra ei.

”Negulescu a început să îmi dea mesaje începând cu luna aprilie, pentru că între timp a început dosarul tătului şi fratelui meu, dosar făcut de el şi început de el. A mai făcut o presiune pentru a-mi arăta cât e de puternic, prin luna martie. Atunci mi-a făcut o plângere penală, ca să îmi poată da control judiciar. Ulterior mi-a spus că mi-a dat acest control judiciar pentru că era gelos.”, a declarat Andreea Cosma, la Antena 3.

Ungaria declanşează o mega-campanie împotriva 'planului Soros'

Ea a adăugat că mesajele au început la sfârşitul lunii aprilie 2014 şi au continuat până în februarie 2017, până în momentul când i-a făcut o reclamaţie la Comisia parlamentară a SRI.

”Obiectivul lui era să aibă o relaţie cu mine, să obţină nişte favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenţie, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e(...) Nu aş fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă.”, a susţinut Andreea Cosma.

Cosma a afirmat că procurorul Mircea Negulescu îi ţintea pe Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta.

”Îmi povestea permanent de dl Sebastian Ghiţă. O să-l ard pe Ghiţă, o să-l fac pe Ghiţă, ţelul lui devenise Ghiţă, pentru că i se părea că e puternic, iar el era frustrat. A prins puteri a văzut că ţin toate astea, apoi îl voia pe Ponta”, a susţinut Andreea Cosma.

Tatăl Andreei Cosma este condamnat la opt ani de închisoare, iar fratele acesteia la cinci ani de închisoare într-un dosar de corupţie instrumentat de DNA Ploieşti. Cei doi au contestat sentinţa, iar dosarul încă se judecă.