Dică: 'Mulţi m-au criticat pentru rotaţia din echipă. Şi FC Barcelona a făcut cinci schimbări faţă de LC, probabil că şi cei de acolo greşesc'

Autor: Andrei Radu
Publicat: 02-10-2017 07:21

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, la Digi Sport, după partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 4-0, că este criticat pentru schimbările făcute de la meci la meci, însă a subliniat că şi FC Barcelona a făcut schimbări faţă de jocul din Liga Campionilor. "Probabil că şi cei de acolo greşesc, cum greşesc şi eu", a adăugat el, ironic.

”Îi felicit pe băieţi că au intrat concentraţi de la început, veneam după o victorie în Europa League şi ne era greu, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm de o asemenea manieră. Am văzut că mulţi m-au criticat pentru rotaţia din echipă. Am văzut că şi FC Barcelona, în meciul de azi a făcut cinci schimbări în echipă faţă de meciul din Champions League. Probabil că şi cei de acolo greşesc, cum greşesc şi eu. Asta e gândirea mea, avusesem trei meciuri foarte grele: cu CFR, Dinamo şi în Europa League. Era normal să fac ceva schimbări, aveam nevoie de jucători proaspeţi. E normal să fie obosiţi jucătorii. Am jucat joi, vineri am stat toată ziua pe drum, am pierdut o zi. Sâmbătă am făcut un antrenament şi am plecat la Braşov, am făcut iar 3 ore pe drum. E normal ca eu să decid ca anumiţi jucători să fie odihniţi în anumite momente", a afirmat Dică, conform News.ro.

Citește și: FCSB a învins-o, în deplasare, cu 4-0, pe ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Două penaltiuri și un autogol

Nicolae Dică a precizat că i-a menajat pe Romario Benzar şi Constantin Budescu pentru că se duc la echipa naţională, iar în privinţa lui Golofca a decis să nu îl includă în lot.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Florin Tănase '26 (penalti), Harlem Gnohere '31 (penalti), Sebastian Ghinga '34 (autogol) şi Daniel Benzar '74.