Aurelian Șoric, polițistul 'CASE CLOSED', a rămas cu averea intactă. A câștigat procesul cu ANI

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 09-10-2017 20:44
Actualizat: 09-10-2017 21:45

Curtea de Apel Brașov a decis ca fostul șef IPJ Neamț, Aurelian Șoric, să-și păstreze banii și a obligat ANI la plata cheltuielilor de judecată. Decizia magistraților nu este definitivă.

„În baza dispoziţiilor art. 18 din Legea nr. 115/1996 dispune închiderea dosarului având ca obiect controlul averii persoanei cercetate - pârâtul Şoric Vasea Aurelian, pornit la sesizarea formulată de reclamanta Agenţia Naţională de Integritate, cu participarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov şi a pârâţilor Şoric Cristina, soţia persoanei cercetate, şi Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice - DGRFP Braşov“, conform Curţii de Apel Braşov, scrie Adevărul.

Un fost director de campanie al lui Trump a dezvăluit totul despre victoria președintelui SUA: Cum ar fi câștigat magnatul alegerile

ANI susţinea, într-un raport din iunie 2011, că fostul şef al Poliţiei Neamţ nu poate justifica parte din avere. În urmă cu şase ani, inspectorii de integritate avansau „existenţa unei diferenţe semnificative, în cuantum de 365.865 lei, între averea dobândită şi veniturile realizate“.