Adi Popa pleacă din Anglia: Grecii de la Panathinaikos îl vor pe fostul stelist

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 19-10-2017 21:18

Adi Popa a visat să joace în Anglia, dar totul s-a transformat într-un coșmar pentru el în ultima perioadă. Prinde foarte puține minute și a pierdut și echipa națională. Popa nici nu concepe să continue la Reading și în retur și analizează variantele pe care le are la dispoziție pentru a pleca sub formă de împrumut. În Championship, Popică are 0 minute pe teren în ultimele șapte partide ale lui Reading.

Culmea, sezonul a început bine pentru Popa. A fost titular în prima etapă, contra lui QPR, iar în a treia rundă, tot ca titular, a dat și o pasă de gol la victoria cu Aston Villa, scor 2-1. A fost apoi integralist și în runda a patra, înfrângere la Preston, ultimele lui minute în tricoul lui Reading.

Popa a avut oferte în vară, dar i s-a transmis că va fi un om important în echipă. Iar startul sezonului asta ar fi sugerat. Marea problemă a lui Popică a început în ultimele zile de mercato. Reading a adus câțiva jucători doriți de Stam, toți concurenți pe post cu românul. S-au plătit 3,5 milioane de euro pe Barrow și Bacuna, ambii mijlocași de bandă dreaptă, plus alte 8 milioane de euro pentru Sone Aluko, folosit ca vârf doi. Din acel moment, Popa abia a mai prins banca de rezerve, conform fanatik.ro.

Salvarea pare să vină din Grecia. În iarna trecută, Popa a avut de ales între Reading și Panathinaikos, iar atracția Angliei a fost prea mare pentru el. A plecat de la FCSB în Championship, dar acum pare să regrete. Impresarii mijlocașului au discutat deja cu oficialii lui PAO și se pare că aceștia nu și-au pierdut interesul. Rămâne de văzut dacă Jaap Stam îl va lăsa să plece definitiv fără pretenții financiare sau, cel mai probabil, va fi lăsat să plece sub formă de împrumut.