Mărturie ŞOCANTĂ a unei fost iubite de fotbalist: 'Sufăr de CANCER' / FOTO

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 28-10-2017 12:31

Mărturie şocantă a unei foste iubite de fotbalist. Aceasta trăieşte o dramă şi s-a decis să-şi spună povestea crâncenă. Tânăra a povestit pe Facebook că de 8 luni suferă de o boală cruntă.

Citește și: EXCLUSIV! Dezvăluiri bombă la DNA! Mai mulţi politicieni – lideri în corzi! Ce spune SRI

Ramona, fosta iubită a lui Dumitru Copil, a ales să povestească pe reţeaua de socializare prin ce trece şi le-a mulţumit prietenilor care au ajutat-o sau care s-au gândit la ea în tot acest timp. "Buna, dragii mei prieteni. Am ales sa fac acest mesaj ca sa va mulţumesc tuturor pentru sustinere! De 8 luni am aflat de crunta boala, cancer. Am inteles la inceput foarte greu acest cuvant dar dupa ce mi s-a dat vestea am zis: 'Ramona esti o femeie puternica nu are cum sa te doboare o boala!'. Am inceput cruntul tratament de chimio si am trecut prin operatie. Am zis ca o sa reusesc pentru ca sunt puternica! Mulţumesc bunului Dumnezeu ca sunt bine. Mulţumesc dl dr de la clinica oncologie Cluj si personalului si mulţumesc prietenilor care au fost mereu langa mine! Sincer, adevarul motiv al luptei mele este copilul meu care a fost la fel de puternica! Vreau doar prin acest mesaj sa incurajez toate femeile care trec prin acesta crunta boala, sa aiba puterea sa lupte cu toate armele lor, sa nu se lase prada bolii, sa intoarca spatele acestei boli! Oricat de dureros este, psihicul este tot. Nu boala termina omul, ci psihicul tau! Fiti puternice dragele mele si luptati pentru viata voastra! Va pup si va mulţumesc ca v-ati răpit cateva momente din timpul vostru ptr a citi acest mesaj. Sanatate multa tuturor!", este mesajul postat de Ramona, fosta iubită a lui Dumitru Copil, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Legea a fost aprobată: Ce categorie de bugetari pot cere recalcularea pensiei

Dumitru Copil, în vârstă de 27 de ani, a evoluat de-a lungul carierei sale la UTA, Jiul Petroşani sau Gloria Arad, iar în prezent evoluează pentru Şoimii Lipova.