Preşedintele USR, prima reacţie după noua DEMISIE din partid. Dan Barna, măsuri de ULTIMĂ ORĂ pentru salvarea formaţiunii de la scindare

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 31-10-2017 10:49
Actualizat: 31-10-2017 11:49

Deputatul de Cluj Adrian Dohotaru şi-a anunţat, marţi, demisia din USR, menţionând că doreşte să construiască o mişcare coerentă de stânga şi că va colabora punctual cu această formaţiune şi cu celelalate partide. Confruntat cu o nouă demisie din partid, preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marţi, că în perioada următoare va avea loc o dezbatere pentru definirea doctrinară a USR şi că, totodată, formaţiunea regretă demisia din partid a deputatului Adrian Dohotaru, care vrea să meargă în altă direcţie decât partidul.

„Din păcate, şi regretăm acest lucru, colegul Adrian Dohotaru a decis să-şi dea demisia din partidul nostru, spunând că el are opţiune „spre stânga” şi vrea să încerce să găsească o construcţie în acea direcţie. Regretăm plecarea lui. Definirea doctrinară a USR-ului va avea loc după dezbaterea pe care am anunţat-o şi care se va întâmpla cu siguranţă în perioada următoare”, a declarat Dan Barna, pentru MEDIAFAX.

Liderul USR a anunţat, luni, că îşi va invita colegii la o discuţie pentru calmarea situaţiei din USR.

„În zilele următoare voi avea dialoguri cu fiecare dintre ei pentru a merge împreună în cadrul partidului”, a spus Barna.

Citeşte şi: Wizz Air, modificări de PROPORŢII privind politica bagajelor. Ce trebuie să știe de acum pasagerii .