Primarul Mioveniului a trecut la amenințări! Sindicaliștii Dacia, avertizați că vor fi înlocuiți cu roboți dacă participă la proteste

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 03-11-2017 08:07

Primarul din orașul Mioveni, Ion Georgescu, le-a transmis sindicaliștilor de la uzinele Dacia că „roboții sunt la poarta fabricii”, ca urmare a amenințărilor cu un protest de amploare.

„Cred că majoritatea care intră pe porțile uzinei au văzut roboții la poartă; ăștia nu dau examen, nu fac nici mitinguri”, a spus primarul, potrivit profit.ro.

Liderul kosovar, critici NEOBIȘNUITE la adresa UE: 'Kosovo s-a ţinut de cuvânt. Nu şi comunitatea internaţională'

Ieri, sindicatele Dacia au confirmat acțiunea de protest anunțată anterior, toți membrii de sindicat fiind anunțați prin intermediul unor flyere că pe 7 noiembrie va fi desfășurată o amplă mișcare sindicală. Acțiunea are ca princială temă măsurile de modificare a Codului Fiscal, prin care sunt tranferate în sarcina angajaților contribuțiile sociale.

Un alt motiv de supărare anunțat de sinidcate este întârzierea construcției Autostrăzii Sibiu – Pitești, care ar putea genera pierderea de locuri de muncă. Nu în ultimul rând, flyerele mai vorbesc și despre „guvernul trădător al intereselor cetățenilor din România.”.