RĂSTURNARE DE SITUAȚIE Analiza lui Traian Băsescu și cum îi salvează pe Mihai Tudose și Ionuț Mișa: DEZVĂLUIRILE de la România TV

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 06-11-2017 18:49

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, intervine în scandalul din Guvern. După ce Executivul a amânat de două ori revoluţia fiscală, se pare că totul a luat-o razna. Băsescu le ia apărarea lui Mihai Tudose şi Ionuţ Mişa şi îi consideră vinovaţi pe Liviu Dragnea, Darius Vâlcov şi Lia Olguţa Vasilescu. Mai mult, Băsescu spune că România se îndreaptă spre o mare criză dacă se iau şi măsurile din revoluţia fiscală. Nici fostul premier, Victor Ponta, nu a scăpat de tirul actualului senator.

Citește și: Detaliu interesant! Cu ce se ocupă ACUM soția lui Mihai Gâdea

"Ne aflăm într-un moment extrem de delicat. Zglobiul Ponta ţipă. El a devenit marele economist al patriei. A avut o mare contribuţie la dezechilibrele spre care ne îndreptăm", a spus Băsescu la România TV. Acesta ştie de ce România nu mai are bani.

Citește și: Casa Regală face un anunț de proporții! Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai

"A reintrodus pensiile speciale şi sumele nelimitate pentru mamele care au născut. E o situaţie critică pentru premier. România e împinsă aici de oameni fără responsabilitate, de ăla cu tablurile, Vâlcov, şi condamnatul Dragnea. Dragnea crede că o ţară se gestionează ca Teldrum. Tudose are responsabilitate faţă de români nu faţă de Dragnea. E o nesăbuinţă a lui Dragnea, dar şi a Olguţei Vasilescu. Tudose nu cred că nu intră în această gaură. De Mişa nu mai spun nimic. E o victimă nevinovată. Tudose îşi dă seama ce se întâmplă şi efectele codului fiscal al lor. Tudose înţelege şi efectele din salarizare unde mulţi vor pierde, dar şi efectele pentru companii. Dacă e un bun jucător de şah, are şi logică", a tunat Băsescu.

Citeşte şi: IMAGINI ȘOCANTE Momentul EXPLOZIEI în blocul din Lugoj / VIDEO

Fostul preşedinte şi-a continuat tirul la adresa lui Dragnea şi l-a ironizat pe ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa. "Nu au ce să comunice guvernanţii. Au împins ţara într-o fundătură. Mişa pare şi el că înţelege, dar nu are curaj să spună. Mişa e o victimă a propriei lui dorinţe de a fi ministru", a încheiat Băsescu.