OFICIAL - PNL pregăteşte moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 08-11-2017 14:01
Actualizat: 08-11-2017 14:55

Partidul Naţional Liberal pregăşte depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Tudose, în cazul în care Executivul va adopta în şedinţa de azi modificarea Codului Fiscal, au precizat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, urmează să facă declaraţii într-o conferinţă de presă la grupul PNL de la Camera Deputaţilor.

Vezi şi: "Revoluția fiscală" vs. "revoluția primarilor". Criză transformată de Dragnea în avantaj. Pericol pentru aleșii locali

Modificarea Codului Fiscal, aşa-numita "revoluţie fiscală", este pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului de miercuri, 8 noiembrie. Şedinţa a început la ora 13.30. De pe ordinea de zi a fost scoasă în ultimul moment majorarea salariului minim, măsură care ar fi fost amânată pentru săptămâna viitoare.

Ar fi a doua moţiune de cenzură iniţiată de PNL împotriva unui guvern PSD, după moţiunea din primăvară, împotriva Guvernului Grindeanu, şi prima moţiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose.

UPDATE: Ludovic Orban a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va propune Biroului Politic Naţional al PNL iniţierea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Tudose, care "pune în pericol stabilitatea economică a ţării". De asemenea, PNL va solicita Avocatului Poporului să atace la CCR ordonanţa de modificare a Codului Fiscal.

VIDEO: