Lungmetrajul 'Wonder Woman 2' va fi lansat cu 6 săptămâni mai devreme decât era programat iniţial

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 14-11-2017 09:07

Lungmetrajul „Wonder Woman 2”, regizat de Patty Jenkins, va fi lansat cu şase săptămâni mai devreme decât era programat iniţial, scrie AGERPRES, citând The Hollywood Reporter.

Noua dată de lansare a filmului este 1 noiembrie 2019, după ce Warner Bros. anuţase în luna iulie a acestui an că pelicula va avea premiera în cinematografe pe 13 decembrie 2019.

Mutarea a venit după ce Disney şi Lucasfilm au declarat că „Star Wars: Episode IX” va fi lansat pe 20 decembrie 2019. Filmul din franciza „Star Wars” era programat să aibă premiera în mai 2019, dar data a fost schimbată după ce J.J. Abrams a locul locul regizorului Colin Trevorrow.

„Wonder Woman 2”, cu Gal Gadot în rol principal, va avea, astfel, mai multă vizibilitate.

Warner a anunţat modificarea de program după succesul „Thor: Ragnarok”, care a debutat pe 3 noiembrie, demonstrând că această lună este una potrivită pentru fanii filmelor cu supereroi.

„Ragnarok” a generat încasări de 211,6 milioane de dolari în primele zece zile, în Statele Unite, şi 650,1 milioane de dolari, la nivel global.

Lungmetrajul „Wonder Woman” a fost lansat în luna iunie a acestui an şi a doborât mai multe recorduri, devenind, între altele, filmul live-action cu cele mai mari încasări în rândul peliculelor regizate de femei. Pelicula a încasat, în Statele Unite, 421,6 milioane de dolari, iar la nivel global, 821,8 milioane de dolari.

Citeşte şi: Dragnea CONTRAZICE cifrele ANAF privind datoriile. Atac DUR la Realitatea TV / VIDEO .