INCIDENT GRAV: Poliţişti loviţi cu maşina de un şofer. Agenţii, de urgenţă la spital

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 19-11-2017 12:38
Actualizat: 19-11-2017 12:41

Incident şocant în judeţul Argeş! Un echipaj al Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului a fost implicat într-un accident. S-a întâmplat, azi, în comuna Vedea, potrivit Sursa Ta.

Din primele informații, politiștii din patrulă au observat un bărbat care conducea un autoturism, despre care dețineau informații că nu are permis de conducere. Pentru că şoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, echipajul a încercat să depășească respectiva mașină, moment în care șoferul a virat brusc și a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție și a proiectat-o în șanț.

Șoferul, care nu a oprit și pe care se pare că polițiștii au încercat să îl oprească folosind și armamentul din dotare, este căutat de oamenii legii. Bărbatul este cunoscut pentru furturile comise în trecut.

"Un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului a fost implicat intr-un eveniment pe raza comunei Vedea. Din primele informaţii, poliţiştii din patrulă au observat un bărbat care conducea un autoturism, despre care deţineau informaţii că nu are permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor, care au încercat să-l depăşească, moment în care şoferul a virat brusc, a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie şi a proiectat-o în şanţ", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir pentru AGERPRES.

Un echipaj SMURD i-a adus pe cei doi polițiști la Spitalul Județean Argeș.

Citeşte şi: OFICIAL - Casa Regală, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea Regelui Mihai. Ce măsuri iau medicii .