Guvernul Tudose dă testul în Parlament. Ludovic Orban: 'Vom face tot ce depinde de noi să treacă moțiunea'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 23-11-2017 11:30
Actualizat: 23-11-2017 12:13

Moţiunea de cenzură depusă de liberali este citită şi votată în Parlament. Aritmetica nu-i ajută pe cei din PNL şi USR care au şanse foarte mici ca moţiunea să fie votată. În acest context, liderul PNL a declarat că liberalii vor face tot ce depinde de ei pentru ca moțiunea să treacă.

„În campanie mumă, la putere ciumă” e o moțiune care are argumente destul de puternice. Vom face tot ce depinde de noi să treacă această moțiune”, a precizat Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că acest demers este o "obligație morală pentru PNL", pentru că este evident că guvernarea PSD-ALDE "duce spre nicăieri".

"Moțiunea are argumente suficient de puternice încât să convingă orice parlamentar care mai are o fărâmă de conștiință să voteze (...) Nu întotdeauna e vorba de matematică. Indiferent ce se întâmplă azi, PNL va continua să lupte cu această putere abuzivă, care are un plan de acaparare a statului și a justiției. Poate că cineva o să aibă demnitate și curaj și o să asculte de voința oamenilor, nu de ordinele lui Dragnea. Vreau să cred că în Parlamentul României sunt mai mulți reprezentanți ai cetățenilor decât slugi ale lui Dragnea și Tăriceanu".