Steaua a încasat prima bătaie în Europa League: Riscă să piardă primul loc în grupă, după un gol primit din ofsaid / VIDEO

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 23-11-2017 21:50
Actualizat: 23-11-2017 22:53

Steaua a încasat prima bătaie din acest sezon în grupele Europa League. Vicecapioana României a fost învinsă la limită de cehii de la Viktoria Plzen. A fost 2-0 pentru gazde după un prim gol marcat neregulamentar.

VIDEO CU GOLUL

Petrzela a marcat cu un șut din 6 metri, după o pasă peste defensiva stelistă a lui Hrosovsky. Imediat după gol, steliștii au cerut ofsaid. Reluările arată faptul că jucătorul gazdelor era în ofsaid. Kopici a dublat avantajul lui Plzen şi a asigurat victoria cehilor, dar şi calificarea.

În celălalt meci al grupei, Lugano a produs marea surpriză. Beer Sheva a luat bătaie în Elveţia de la Lugano şi a ratat şansa de a lupta până în ultima etapă pentru calificarea în 16-imile Europa League.

VIDEO CU GOLUL

În urma acestor rezultate, Steaua a rămas prima în clasament cu 10 puncte, în timp ce Plzen are 9 şi şi-au asigurat şi ea calificarea. Dacă Plzen va obţine un rezultat mai bun ca Steaua în ultima etapă, vicecampioana României va pierde primul loc în grupă.