Fratele Biancăi Drăgușanu a fost RUPT ÎN BĂTAIE de jandarmii din Timişoara / FOTO

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 24-11-2017 19:59
Actualizat: 24-11-2017 21:00

Abia acum s-a aflat. Unul dintre bărbaţii bătuţi de jandarmi în Timişoara are legături cu televiziunea. Acesta este fratele Biancăi Drăgușanu. Este vorba despre Bogdan Dragos, fratele vedetei TV care spune că a fost confundat și bătut de politiști și jandarmi, conform opiniatimisoarei.ro.

Citeşte şi: Borcea, acuzat de magistraţi că şi-a FOLOSIT copiii.Cum au motivat judecătorii respingerea eliberării

Bogdan Dragos, fratele vitreg al Biancăi Drăgușanu, este unul dintre cei doi tineri internați acum la Chirurgie la Spitalul Județean Timișoara. El locuiește în Timișoara, lucrând ca inginer la o firmă. Deși Bogdan Dragoș și Bianca Drăgușanu sunt frați vitregi, cei doi au o legătură strânsă, conform sursei citate.

Citeşte şi: Înalta Curte, decizie de ULTIMĂ ORĂ pe dezincriminarea abuzului în serviciu. Ce au hotărât magistraţii

Doi tineri au ajuns în stare gravă, miercuri seară, la Spitalul Județean din Timișoara, unul cu splina ruptă, iar celălalt cu câteva coaste rupte. Ei susțin că au fost bătuți de către polițiști și jandarmi, care i-ar fi confundat cu un urmărit internațional. Comisarul-șef Alin Petecel, șeful IPJ Timiș, și adjunctul comandantului Grupării Mobile de Jandarmi, locotenent colonel Claudiu Zăgan, au precizat, printr-o declarație de presă, că nu sunt tolerate astfel de practici și că în acest caz a început deja o anchetă, mai spune sursa citată.