GRAV ACCIDENT rutier: ȘASE VICTIME, după o coliziune între o mașină și o autoutilitară

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 24-11-2017 23:08
Actualizat: 25-11-2017 01:04

Şase victime au rezultat, în seara de vineri, după ce o maşină a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe Drumul Naţional 4, în comuna Frumuşani, judeţul Călăraşi. Toţi răniţii au fost transportaţi la spital, una dintre victime fiind inconştientă.

Porivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, un accident rutier s-a produs, vineri seară, la DN 4, în comuna Frumuşani, scrie news.ro.

Citește și: Surse: Dan Andronic ar fi cumpărat 50% din acțiunile unei televiziuni important de știri! Reacția patronului Evz

”Un autoturism în care se aflau cinci persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară, în total şase persoane fiind rănite”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Călăraşi.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi au precizat că la faţa locului s-a intervenit cu mai multe echipaje pentru acordarea primului ajutor victimelor.

Citește și: Scăpat de sub CONTROL! Ieșire INCREDIBILĂ a lui Radu Banciu la adresa Stelei Popescu

Unul dintre răniţi este inconştient, ceilalţi fiind conştienţi, dar cu multiple traumatisme şi escoriaţii. Toate cele şase persoane au fost transportate la spital.