Katsikas spune că dinamoviştii îl susţin pe Vasile Miriuţă: 'Trebuie să fim uniţi pentru a depăşi situaţia'

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 24-11-2017 23:37

Fotbalistul dinamovist Giorgos Katsikas a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi îl susţin pe tehnicianul Vasile Miriuţă şi sunt conştienţi de situaţia formaţiei Dinamo. El consideră că echipa trebuie să fie unită pentru a depăşi situaţia şi că stabilitatea va reveni după obţinerea unor victorii.

"Ne-am concentrat pe antrenamente, ştiu că atmosfera este un pic ciudată, dar trebuie să lăsăm asta în urmă şi să ne gândim la meciurile următoare. Doar noi, jucătorii, putem rezolva situaţia câştigând meciuri, iar apoi atmosfera va fi mai bună. Îl susţinem pe Vasile Miriuţă, este într-o perioadă dificilă, ştim cu toţii ce se întâmplă aici, suntem parte a situaţiei, astfel că trebuie să fim apropiaţi unii de alţii şi să privim înainte. Orice echipă are probleme, este parte a vieţii, parte a fotbalului, dar trebuie să fim uniţi pentru a depăşi situaţia. Ca fotbalişti, ceea ce trebuie să facem este să câştigăm meciuri, iar apoi stabilitatea va reveni. Oricine poate greşi. Nu greşeşte doar cine nu joacă. Însă trebuie să vedem ce am greşit până acum şi să încercăm să ne îmbunătăţim jocul", a spus Katsikas.

Jucătorul a precizat că Dinamo trebuie să obţină o victorie în partida cu CSM Poli Iaşi: "Trebuie să câştigăm meciul de mâine, pentru că suntem la patru puncte de locul şase şi Astra joacă cu FCSB şi are un meci greu. Însă şi pentru noi este un meci destul de greu. Cred că depinde de noi, putem să ne impunem şi să micşorăm diferenţa". FC Dinamo va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.45, echipa CSM Poli Iaşi, în etapa a XIX-a a Ligii I, conform news.ro.