SURSE - Mihai Tudose și-ar fi început campania internă în PSD: tur de forță al premierului

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 27-11-2017 17:10
Actualizat: 27-11-2017 18:23

Premierul Mihai Tudose pare că dorește să speculeze problemele cu legea pe care le are Liviu Dragnea și încearcă să devină principalul pol de putere în partid.

Citește și: VIDEO - Președintele executiv al PSD anunță primul ministru REMANIAT din Guvernul Tudose. I s-a găsit și înlocuitor

Premierul a început un tur de forță în partid și a efectuat vizite atât la grupul PSD de la Senat, cât și la grupul PSD de la Camera Deputaților.

Surse din cadrul grupului PSD de la Senat ne-au precizat că premierul Mihai Tudose nu a venit să prezinte problemele Guvernului, ci mai degrabă să asculte doleanțele parlamentarilor.

”Da, a vorbit cu fiecare în parte, a încercat să asculte pe fiecare și mod normal s-a ajuns la un acord privitor la anumite proiecte importante, care erau și în programul de guvernare, dar ne-a dat asigurări că se va respecta programul și în 2018”, ne-au precizat surse din PSD.

Sursele noastre susțin că premierului i s-au propus mai multe proiecte de infrastuctură, la care premierul și-a dat acordul de principiu, iar sumele vor fi cuprinse în bugetul pe anul 2018.

Întrebat la ieșire, de jurnaliști, dacă a fost în campanie electorală în PSD, Tudose a negat, susținând că nu are de ce să își facă campanie electorală, dar cei mai mulți parlamentari exact lucrul acesta l-au înțeles.