SRI a reacționat în cazul interceptării ministrului Carmen Dan: Anunțul făcut de Claudiu Manda

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 29-11-2017 22:40

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat, miercuri seară, la România TV, că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu.

Claudiu Manda, senator PSD și președinte al Comisiei de Control a SRI, a anunțat, la România TV, că a discutat cu un reprezentant al SRI, iar Serviciul a infirmat că ar fi implicat.

Citește și: Situație inedită la BNR: Ce se va întâmpla cu salariile uriașe ale angajaților, după revoluția fiscală

”Putem pune noi o întrebare la SRI, dar acest lucru îl poate face şi Carmen Dan. Lucrurile sunt extrem de grave. Carmen Dan are acces la date cu caracter secret. Să vedem cine a permis o asemenea ascultare. În România actuală, un ministru să afle că are microfoane lângă pat poate pune în gardă orice demnitar. Poate are şi el microfoane.

Am avut o discuţie cu o persoană din SRI. Mi-a arătat toată disponibilitatea în rezolvarea cazului şi mi-a spus că SRI nu are nicio implicare în acest caz. Nu cu domnul Hellvig am vorbit.”, a spus Manda.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu