UPDATE Tarom caută rute alternative pentru cei şase pasageri rămaşi în Amsterdam

Autor: Andrei Radu
Publicat: 03-12-2017 12:10
Actualizat: 03-12-2017 13:26

UPDATE Directorul general al Tarom, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei şase pasageri ai zborului ROT364 care au rămas la Amsterdam, asigurându-i că transportatorul aerian de stat caută rute alternative pentru a-i transporta cât mai repede posibil către Bucureşti.

Ca urmare a situației generate de anularea intempestivă a zborului ROT 364 Amsterdam – București, din data de 2 decembrie 2017, directorul general al TAROM, Werner Wilhelm Wolff a dispus, în cursul nopții, formarea unei celule de criză la nivelul companiei, pentru rezolvarea operativă a aceastei situații.

Constatând deficiențe majore în comunicarea cu reprezentantul TAROM Amsterdam, directorul general a dispus revocarea acestuia din funcție.

Citește și: Veşti BOMBĂ pentru pensionari. Cifre oficiale, direct din bugetul de pensii publice

De asemenea, directorul general a cerut lista tuturor pasagerilor zborului anulat, pentru a discuta personal cu aceștia și a-i asigura că TAROM va respecta cu strictețe legislația în vigoare, acordând compensațiile prevăzute de actele normative internaționale.

Potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO, directorul general a mai dispus constituirea unei comisii care să cerceteze aspectele tehnice și operaționale care au generat anularea intempestivă a zborului în cauză.

Compania TAROM prezintă scuze tuturor pasagerilor zborului ROT 364 Amsterdam – București.