Un important lider PSD a făcut un grav ACCIDENT RUTIER: A intrat cu maşina în pom / FOTO

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 12-12-2017 16:57
Actualizat: 12-12-2017 17:16

Probleme mari pentru unul dintre liderii PSD care este şi şef de Consiliu Judeţean. Acesta a fost implicat într-un grav accident rutier. Este vorba despre președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, care a fost implicat, în timp ce mergea spre serviciu, într-un accident rutier.

Citeşte şi: Sfaturi importante ale specialiştilor în plină iarnă: Cum să-ți păstrezi pielea mâinilor catifelată și sănătoasă

Accidentul a avut loc în satul Cândești, comuna Vernești, unde în fața mașinii lui Neagu a ieșit dintr-o curte un autoturism care a virat în fața președintelui Consiliului Județean Buzău. Bărbatul a evitat impactul cu mașina, însă a intrat într-un pom. ”Veneam spre Buzău, pe DN 10, și, în Cândești, un domn cu un autoturism Dacia a virat în fața mea, la 5 metri, ieșind dintr-o curte. L-am atins ușor și am lovit un pom. Ce era să fac, să intru în el? Bine că nu s-a întâmplat mai rău! Omul s-a speriat rău, erau și alți cetățeni pe marginea șoselei…Am făcut înțelegere amiabilă, am rămas prieteni.”, a dezvăluit Neagu, conform sansanews.ro. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime, mai spune sursa citată.