Dezvăluiri terifiante ale anchetatorilor: Criminala de la metrou ar fi fost supusă unor traume incredibile de fratele ei! Ce probleme medicale ale femeia

Autor: Andrei Radu
Publicat: 14-12-2017 12:28

Polițiștii care au preluat cazul Magdalenei Șerban au făcut dezvăluiri șocante despre femeia care a împins-o la moarte pe Alina Ciucu. De asemenea, anchetatorii cred că tragedia putea fi evitată, Potrivit Cancan.ro, femeia ar fi fost supusă unor traume de nedescris chiar de fratele ei şi de o prietenă. Mai mult, ea are o problemă medicală intimă.

Femeia care a împins-o pe Alina Ciucu în fața metroului a făcut publice mai multe dezvăluiri şocante despre traumele trăite. În vârstă de 36 de ani, Magdalena Şerban a scris pe o reţea de socializare şi că suferă de o afecţiune în zona genitală.

Citește și: Declarații cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou: A cerut acum o lună internarea acesteia la psihiatrie! Întâmplare teribilă în Spania

"Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la Şerban Lucian, care ajutat de şefii lui au dat-o pe un site al Armatei Române, unde au văzut cei din UE, iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie, iar eu la Poliţie, Interpol, Cedo, Parchetul Militar... sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova", a scris Magdalena Şerban pe pagina sa de Facebook.

Într-un alt mesaj, autoarea crimei de la metrou a povestit că a fost violată în Spania.

"Şerban Magdalena pleacă în Spania la o femeie Popescu Iuliana care trăia într-un apartament cu Emilio Lozano Martinez care, vorbind cu Şerban Lucian, au auzit de defectul meu la sex, m-au drogat şi mi-au violat intimitatea şi drepturile unei persoane", a mai notat femeia pe Facebook.