Om de afaceri româno-american: Nu e suficient să strigi `Jos Dragnea`, trebuie să arăți oamenilor și cum vei reconstrui țara distrusă de banda pesedistă

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 21-12-2017 09:38

Omul de afaceri afaceri american, dar de origine română, George Mioc, face pe pagina sa de Facebook o mică analiză plecând de la marea reformă fiscală lansată și pusă în practică de Administrația Trump. El susține că nu e suficient să ieși în stradă sau să strigi în Parlament împotriva lui Liviu Dragnea și a PSD, ci trebuie venit cu măsuri concrete care să le fie prezentate românilor.

Adrian Nastase: Partidul are nevoie de un congres in primăvară!. Trebuie luate decizii capitale

El arată cum prin pași simpli și naturali economia SUA a fost relansată de măsurile curajoase ale președintelui Donald Trump:

”În timp ce în România regimul “de stânga” continuă să distrugă statul de drept și să împingă țara în faliment, aici, în SUA, Senatul dominat de republicani a votat una din cele mai curajoase reforme fiscale, care îi va încuraja pe investitori să își dezvolte afacerile și va crea noi locuri de muncă în mediul privat.

Anul 2017 a fost un an bun pentru America, perspectivele pentru 2018 sunt optimiste.

Șomajul, în SUA, a ajuns la 4,1%, salariile cresc natural - nu prin decizii politice, țintite către bugetari - iar optimismul americanilor se manifestă prin cheltuieli record înaintea vacanței de iarnă.

Lecția administrației Trump - încurajarea mediului privat și renașterea valorilor creștine - ar trebui să fie învățată și de opoziția de dreapta de la București. Nu e suficient să strigi tare “Jos Dragnea”, trebuie să arăți oamenilor și cum vei reconstrui țara distrusă de banda pesedistă.”, susține George Mioc pe pagina sa de facebook.