Descoperire teribilă făcută de niște jurnaliști privind iPhone: Mișcare șocantă făcută de Apple în privința capacității telefoanelor

Autor: Andrei Radu
Publicat: 24-12-2017 11:18
Actualizat: 24-12-2017 11:26

Anunț teribil pentru posesorii de iPhone-uri! Jurnaliștii de la The Verge au scris că Apple reduce în mod intenționat capacitatea iPhone-urilor cu trecerea timpului. Iar cea mai afectată ar fi bateria, care își pierde din autonomie.

Prin natura lor, bateriile Li-Ion se degradează în timp. Acest lucru se întâmplă frecvent în cazul unui dispozitiv pe care îl folosim 24/7. Astfel, The Verge, susține că în timp, iPhone-urile își reduc funcționalitatea pentru a mai salva din autonomia bateriei.

Citește și: Andrei Pleșu, dezvăluiri spumoase din bucătăria de la Cotroceni: Detalii neștiute despre Iliescu, Băsescu și Constantinescu

Jurnaliștii susțin că un an de utilizare este suficientă pentru a reduce funcționalitatea iPhone-ului.

Una dintre soluțiile aflate la îndemâna cumpărătorului este să înlocuiască bateria iPhone-ului său, însă costurile se dovedesc a fi mult prea ridicat, motiv pentru care unii utilizatori Apple preferă să-și cumpere o nouă generație de iPhone, anunță Stirileprotv.ro.

"Scopul nostru este să oferim cea mai bună experiență clienților, ceea ce include performanța generală și prelungirea duratei de viață a dispozitivelor lor”, se arată într-un comunicat trimis de compania Apple celor de la The Verge.