Ambasadoarea Olandei, concediu alături de un condamnat pentru corupţie şi un arestat pentru trafic de cocaină (presă)

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 02-01-2018 09:57
Actualizat: 03-01-2018 09:17

Hotelul Teleferic din Poiana Brașov a găzduit în acest sezon multe vip-uri locale dar nu numai. Un grup care a atras atenţia încă de pe data de 30 decembrie a fost acela al Excelenţei Sale Stella Ronner Grubacic, Ambasador al Olandei.

Potrivit cancan.ro, ambasadoarea, o critică a diferitor măsuri guvernamentale, dar şi a legilor justiţiei, şi-a petrecut vacanţa de Revelion alături de soţ şi fiu, dar şi de câţiva apropiaţi.

Vezi și: Ai mașină mai veche de 12 ani? Anul 2018 îți aduce o veste proastă: Noua lege privind ITP

Grupul de prieteni „olandezi” şi-a petrecut seara de 30 decembrie în barul de la Teleferic. Grupul era format din celebrul poliţist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult într-un dosar de trafic de cocaină cu “Pablo Escobar al României” (Dan Chioru’), venit cu soţia, celebrul asfaltator Nelu Iordache, condamnat recent la 6 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, venit cu soţia, potrivit sursei citate. În plus, la masă a mai fost și Orlando, Regele Condimentelor, un afacerist cu o bună reputaţie.

Ambasadele Belgiei, Danemarcei, Finlandei, Franţei, Germaniei, Olandei şi Suediei în România au transmis în decembrie 2017 un comunicat comun, în care atrăgeau atenţia că modificarea în Parlament a legilor justiţiei, precum şi amendamentele depuse la Codurile Penale, riscă să pună în pericol progresele făcute de ţara noastră în domeniul reformelor din justiţie.