Justin Timberlake va lansa un album „mai personal”, inspirat de familia lui

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 03-01-2018 10:52

Cântăreţul Justin Timberlake a anunţat, marţi, că va lansa pe 2 februarie un album „mai personal”, inspirat de casa şi familia lui, intitulat „Man of the Woods”. Acesta va fi primul album lansat de artist într-o perioadă de aproape cinci ani, scrie AFP.com, potrivit news.ro.

Justin Timberlake, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că va lansa cel de-al cincilea album de studio solo prin intermediul unui videoclip scurt pe care l-a publicat pe internet. În acest videoclip, cântăreţul apare plimbându-se în natură – de la o pădure înzăpezită la un câmp de porumb însorit.

„Acest album este inspirat de fiul meu, de soţia mea, de familia mea, dar şi, mai mult decât oricare album pe care l-am scris vreodată, de locul de unde am venit. Este un album personal”, a spus Timberlake în videoclip.

Artistul, care a devenit tată în 2015, când soţia lui, actriţa Jessica Biel, a dat naştere unui fiu, a crescut în apropiere de Memphis, Tennessee – oraş cunoscut drept una dintre „capitalele” muzicii blues şi soul.

La finalul videoclipului, Justin Timberlake apare într-un studio de înregistrări alături de producătorul  Pharrell Williams.

Justin Timberlake, născut pe 31 aprilie 1981, este un cântăreţ şi compozitor american, care a devenit celebru în calitate de membru al grupului pop-dance NSYNC. După destrămarea trupei, Justin Timberlake a debutat ca artist solo şi, abordând un stil marcat de influenţe R&B, pop şi neo-soul, a lansat patru albume de studio care s-au bucurat de mare succes, ultimele două în anul 2013 – „The 20/20 Experience" şi „The 20/20 Experience -- 2 of 2".

Artistul a câştigat numeroase trofee, inclusiv zece premii Grammy, şi, în ultimii ani, a început să se remarce şi în cinematografie, jucând în filme precum „Reţeaua de socializare/ The Social Network”, „Prietenie cu folos/ Friends with Benefits” şi „Inside Llewyn Davis”.

În ultima perioadă s-a concentrat mai mult pe actorie decât pe muzică, cel mi recent jucând în filmul „Wonder Wheel” al lui Woody Allen.