ULTIMA ORĂ: Iohannis a REFUZAT propunerea PSD de premier interimar (SURSE)

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 16-01-2018 10:39
Actualizat: 16-01-2018 10:46

Lovitură pentru PSD! Demisia lui Mihai Tudose, dar şi propunerea de premier interimar au ajuns la Cotroceni, pe masa preşedintelui Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu vine cu dezvăluiri de ULTIM MOMENT, din şedinţa PSD: Ce planuri au social-democraţii pentru noul Cabinet

Surprinzător sau nu, preşedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat însă ca vicepremierului Paul Stănescu să preia funcţia de prim-ministru interimar. Surse au declarat pentru ŞTIRIPESURSE.RO că şeful statului ar fi, însă, de acord cu numirea lui Mihai Fifor în această funcţie.

Surse citate de Antena 3 spun că Mihai Tudose a ajuns la Palatul Cotroceni pentru a-i înmâna personal demisia lui Klaus Iohannis.

Tudose şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru luni seară, după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a retras sprijinul politic. La plecarea de la reuniunea CExN, Tudose a anunţat că îşi va depune demisia şi nu va asigura interimatul funcţiei, adăugând că în locul său de programul zilei de marţi se va ocupa vicepremierul Paul Stănescu.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: Tăriceanu dă planurile PSD peste cap şi impune CONDIŢII (surse) .