Au fost închise trei drumuri judeţene în Caraş- Severin: Pe DN6, în apropiere de Orşova, traficul este restricţionat după ce un TIR a derapat

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 18-01-2018 00:02

Trei drumuri judeţene din Caraş-Severin au fost închise miercuri seară, din cauza viscolului, în timp ce pe DN 6, în apropiere de Orşova, se circulă cu dificultate după ce un TIR a derapat. Potrivit reprezentanţilor ISU Caraş- Severin, drumurile care au fost închise după ora 21.00 sunt: DJ 582 E Prislop-Semenic, DJ 608 A Telescaun-Muntele Mic şi DJ 582 Brebu Nou-Slatina Timiş.

”Nu sunt maşini blocate pe aceste sectoare de drum. S-a luat măsura închiderii lor, preventiv, pentru a nu pune în pericol siguranţa oamenilor”, a declarat Elena Târlă, purtătorul de cuvânt al ISU Caraş- Severin.

De asemenea, pe DN6, în zona localităţii Topleţ, lângă Orşova, la limita judeţelor Caraş-Severin şi Mehedinţi, un TIR a derapat, blocând un sens de mers. ”Avem o problemă către Topleţ, unde un TIR a derapat şi a blocat un sens de mers. A ajuns cu remorca în şanţ. Se circulă dirijat, sunt şase echipaje acolo. Se stă în trafic, dar se circulă”, a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş- Severin.

Judeţul Caraş-Severin se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vânt puternic şi zăpadă troienită în Munţii Banatului, conform news.ro.