DOLIU pentru Simona Tache: soțul jurnalistei a încetat din viață

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 21-01-2018 16:56

Jurnalista Simona Tache trece prin momente foarte grele, după ce soțul ei, Nic Sârbu, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut chiar de Simona Tache, cea care a explicat că acesta a încetat din viață după o suferință uriașă, care l-a chinuit în ultimul an.

Citește și: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE Reacţia Elenei Udrea după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată

Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriașă suferință, pe care a trăit-o așa cum și-a trăit toți cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător și îndrăgostit de viață, până la ultima respirație.

Trupul care i-a aparținut va fi incinerat marți, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești. Dacă doriți să vă luați rămas bun, o veți putea face la o oră pe care o voi anunța mâine, printr-o editare a acestei postări.

Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală”, a anunțat Simona Tache pe pagina personală de Facebook.

Nic Sârbu era jurnalist și a lucrat mulți ani la Academia Cațavencu.

Nic Sârbu a intrat în presa de știință în 1985, când a început să publice probleme în Gazeta Matematică. În 2005 s-a angajat la Academia Cațavencu, unde a creat o pagină de știință. Cînd echipa de la Academia Caţavencu a fondat Cațavencii, în vara lui 2011, a început și el să lucreze acolo. De asemenea, Nic Sârbu a făcut și voluntariat pentru ONG-­uri, a predat lecții de fizică și astronomie pentru copii de 12-­14 ani din familii defavorizate.