Dumitru Buzatu de la PSD Vaslui e mulţuit de componenţa noului Guvern: Moldova este foarte bine reprezentată la nivelul cel mai înalt

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 26-01-2018 18:26

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că Moldova este foarte bine reprezentată în Executiv, remarcând că Ana Birchall, care este deputat de Vaslui, va avea o funcţie de vicepremier. "Eu cred că această desemnare a miniştrilor din Guvernul care va fi gestionat de Viorica Dăncilă dă un semnal foarte serios în ceea ce priveşte reprezentarea regiunilor, iar de data aceasta, ca urmare a numeroaselor obiecţii, Moldova este foarte bine reprezentată la nivelul cel mai înalt al Guvernului. Ana Birchall, care este deputat de Vaslui, a căpătat votul tuturor membrilor Comitetului Executiv pentru a fi vicepremier al Guvernului României", a spus Dumitru Buzatu.

Preşedintele PSD Vaslui a adăugat că membrii CExN al partidului au ales noii miniştri în funcţie de competenţa acestora şi nu neapărat în funcţie de judeţele din care aceştia provin.