Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne împotriva Carolinei Wozniacki / LIVETEXT

Autor: Andrei Radu
Publicat: 27-01-2018 09:39
Actualizat: 27-01-2018 13:54

UPDATE DRAMATIC! Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne, după ce a fost învinsă în setul decisiv, scor 4-6.

Prima reacție a Simonei Halep, după finala DRAMATIC pierdută la Australian Open: 'Sunt tristă'

Declarații SURPRIZĂ ale Carolinei Wozniacki, după ce a învins-o pe Simona Halep în finala Australian Open: 'Știu că e GREU pentru ea'

UPDATE FABULOS! Halep reușește un break spectaculos într-un moment decisiv al partidei. Scorul a devenit 4-3 pentru româncă.

UPDATE Game fabulos reușit de liderul mondial. Jucătoarea noastră egalează. Simona a jucat excelent în finalul game-ului, iar la 30-30 a reușit un as. Halep a închis game-ul după un punct. Scorul este egal, 3-3.

UPDATE Halep nu reușește să se apropie de daneză. Wozniacki face 3-1, după un break la 0 în fața lui Halep.

UPDATE Românca face 2-1 la game-uri, după ce Wozniacki începuse perfect setul doi.

UPDATE Daneza a început perfect setul doi și o conduce cu 2-0 la game-uri pe Simona Halep.

UPDATE Simona Halep câștigă setul după un game dramatic. Simona a salvat două mingi de break și a fructificat a treia minge de set. Meciul se decide în decisiv.

UPDATE Game Halep, 5-3: Deși a acuzat probleme la coapsa stângă, Simona reușește break-ul. A închis game-ul cu o lovitură de senzație, de forehand, și va servi pentru câștigarea setului.

UPDATE Game Halep, 4-3: Simona trece din nou în avantaj. A servit bine în acest game, a reușit un as și a controlat schimburile. La ultimul punct, Simona a avut foarte mult noroc. Mingea trimisă de ea ieșea afară, dar a lovit fileul și a căzut în teren, iar Wozniacki a trimis mingea în fileu.

UPDATE Game Wozniacki, 3-3: Daneza egalează din nou, după un game în care Simona a greșit mult și în care deplasarea jucătoarei noastre nu a fost la cel mai înalt nivel.

UPDATE Game Halep 3-2: Simona Halep a câștigat game-ul, cu lejeritate.

UPDATE Simona revine în avantaj și conduce cu 3-2, după o evoluție mai bună.

UPDATE Wozniacki câștigă repede pe servicul său si egalează la 2 la game-uri, în setul doi.

UPDATE Halep câștigă greu game-ul de 2-1. Simona a salvat patru mingi de break și a închis game-ul după o scurtă excelent executată.

UPDATE Game Wozniacki, 1-1: Caroline egalează rapid, după un game bun și sigur. Jocul este echilibrat în acest debut de set și fiecare schimb este jucat la limită.

UPDATE Game Halep, 1-0: Serviciu bun pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră a început agresiv acest set, lovind foarte bine cu forehand-ul și controlând punctele.

UPDATE Wozniacki își adjudecă primul ste după ce o învinge pe Halep cu 7-2 la tie-break.

UPDATE Game Halep, 6-6: Setul se decide la tie-break. Simona a egalat scorul după un game jucat la sigur și în care a lovit excelent.

UPDATE Game Wozniacki, 5-6: Caroline oprește seria game-urilor Simonei Halep. Face un game de serviciu foarte bun și a atacat pe fiecare punct.

UPDATE Game Halep, 5-5: Simona Halep egalează scorul. A revenit incredibil în acest game, după ce și-a ridicat nivelul jocului. A fost mai agresivă și reușit să lovească decisiv.