Fiul lui Liviu Dragnea vrea să dea lovitura în Capitală: Ce nouă afacere și-a lansat

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 31-01-2018 11:50

Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, implicat în afaceri cu creșterea porcilor și cu pantofi de lux și retras recent din business-ul cu restaurante, lansează o nouă afacere, intrând pe piața imobiliară.

Potrivit profit.ro, împreună cu Ilie Dragne, administratorul fermei Salcia din Teleorman, fiul liderului PSD a înființat o firmă, cu sediul social în București, care se va ocupa cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Vezi și: REVOLUȚIONAR! Principala cauză a AUTISMULUI, descoperită de cercetători. Ce rol joacă organismul mamei

Valentin Dragnea controlează ferma Salcia, la care procurorii DNA au efectuat, în vara anului trecut, percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. În același timp, el este implicat, prin această firmă, și în afacerea cu pantofi de lux marca Ștefan Burdea.

În primăvară, Valentin Dragnea s-a retras din acționariatul firmei Briza Dunării Events din Teleorman, care operează restaurantul cu plajă Briza Dunării, deschis în urmă cu patru ani în apropiere de Turnu Măgurele, pe malul Dunării.

STIRIPESURSE.RO informa marți că două firme deținute de Valentin Ștefan Dragnea apar în rechizitoriul dosarului Tel Drum 1. Procurorii DNA au disjuns în nou dosar, în care sunt investigate posibile fraude cu fonduri europene comise de cele două firme (Zooveg 2010 și Ferma Salcia). Detalii AICI!

Vezi și: Începe ziua corect: Patru rețete pentru un mic dejun delicios .