Specialiştii trag un semnal de ALARMĂ: În ce CONDIŢII devin unele alimente CANCERIGENE

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 06-02-2018 06:50
Actualizat: 06-02-2018 08:02

În momentul reîncălzirii, unele alimente îşi schimbă compoziţia şi îşi pierd proprietăţile nutritive, multe dintre ele devenind toxice, avertizează specialiștii.

Citeşte şi: Protestele DE AMPLOARE din sălile de judecată continuă: Grefierii, ACUZAŢII la adresa ministrului Muncii

Spanac - Acesta conţine o cantitate mare de nitraţi care se transformă în nitriţi odată ce sunt reîncălziţi.

Ţelina - Este recomandat să tăiaţi ţelina în bucăţi mari, iar când reîncălziţi supa, acestea să fie scoase. .

Ouă -  Pot provoca grave probleme de sănătate dacă sunt gătire, iar apoi încălzite din nou.

Pui - Potrivit experţilor, dacă mâncaţi pui după mai mult de 24 de ore de la gătire, puteţi provoca unele probleme digestive destul de grave.

Ciuperci -  Când vine vorba de reîncălzire, putem spune cu uşurinţă că ciupercile sunt cele mai periculoase alimente, potrivit adevarul.ro.