Gheorghe Hagi o laudă pe FCSB: 'E o formaţie aproape la fel de experimentată ca şi una din Italia! Steaua e capabilă să facă orice rezultat'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 18-02-2018 16:28

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, a spus ziariştilor italieni înainte de meciul cu Lazio, că FCSB este o formaţie aproape la fel de experimentată ca şi una din Italia, considerând că aceasta este capabilă de orice rezultat. Hagi a precizat că echipele de club reprezintă România în competiţiile internaţionale şi este important cum arată această în asemenea confruntări.

Hagi a susţinut duminică, o conferinţă de presă, la un hotel din Mamaia. El a fost întrebat ce părere are despre victoria obţinută de FCSB în faţa lui Lazio, contând pentru manşa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, precizând că formaţia bucureşteană este una capabilă de orice rezultat, scrie news.ro.

“Am spus ziariştilor italieni înainte de meci că ştiam că vor întâlni o echipă aproape la fel de experimentată ca şi o echipă din Italia. Steaua e capabilă să facă orice rezultat, asta e senzaţia mea”, a afirma Hagi.

El a mai spus că echipele de club reprezintă România în competiţiile internaţionale, devenind şi un exemplu pentru cei din ţară atunci când înregistrează rezultate bune pe plan extern.

“Ai nevoie de un buget important pentru a aduce jucători valoroşi, pentru a face o echipă valoroasă, ca să poţi să te baţi şi să faci bine României. Pentru că echipele de club româneşti reprezintă România şi contează cum aratăm afară. Bravo celor de la Steaua că au făcut acest lucru, aşa cum şi ceilalţi sportivi care ne reprezintă fac bine României şi plus că ei devin un exemplu, ne motivează pe toţi ceilalţi”, a precizat Gheorghe Hagi.

Echipa FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia lui Ştefan Radu, Lazio Roma, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, golul fiind marcat de Gnohere, în minutul 29. Returul are loc joia viitoare, la Roma.