Kelemen Hunor le spulberă dorințele PSD-iștilor: 'Klaus Iohannis nu va accepta o eventuală cerere de revocare a şefei DNA'

Autor: Andrei Radu
Publicat: 20-02-2018 10:30

"Laura Codruţa Kovesi va ramâne la conducerea DNA până la încheierea mandatului", afirmă extrem de convins președintele UDMR Kelemen Hunor, care crede că șeful statului, Klaus Iohannis, nu va accepta o eventuală cerere de revocare a şefei DNA.

"Eu cred că rămâne doamna Kovesi până în 2019 sau când expiră mandatul și în rest, alte analize eu nu pot să fac. Nu e bine să confunzi instituțiile cu persoanele care le conduc. Putem să dezbatem mult și bine, dar nu cred că există o finalitate așa apropiată”, a spus Kelemen Hunor, potrivit Digi 24.

Citește și: Replici INCREDIBILE între Mircea Cosma și judecătorul de la ÎCCJ: 'Dumnezeu mi-a dat dreptate' vs. 'Zăpezile din Kilimanjaro au venit în Prahova'

"Indiferent ce propune ministrul Justiției, e clar că președintele nu va accepta dacă propune demiterea procurorului-șef. Nici politic nu poate și a și promis că nu va face, că nu vede niciun motiv. Dna procuror a zis că nu își dă demisia, că nu a greșit cu nimic, deci s-a teminat”, a adăugat el.