Dezvăluiri incredibile din vestiarul lui Dinamo: Vasile Miriuță nu folosește un super-jucător pentru că îi este 'antipatic'

Autor: Andrei Radu
Publicat: 22-02-2018 13:38

Vasile Miriuță nu-l folosește pe Constantin Nica pentru că îi este antipatic, performanțele sportive ale fundașului dreapta neavând legătură cu deciziile antrenorului.

Constantin Nica, 24 de ani, a venit la Dinamo în septembrie 2017, fiind împrumutat de la Atalanta. Fundașul dreapta plecat în Italia în urmă cu patru ani a ajuns în Ștefan cel Mare în urmă cu condiția fizică, dar s-a pus pe picioare în cantonamentul din Cipru, unde a fost printre cei mai buni dinamoviști. Cu toate acestea, Vasile Miriuță nu l-a mai inclus nici măcar în lotul 18 în ultimele două etape, cu Chiajna și cu FCSB.

Antrenorul dinamovist l-a folosit pe Nica fundaș stânga în egalul cu Craiova, 2-2. Costi a evoluat fără greșeală, dar acest lucru n-a fost de ajuns pentru antrenorul de 49 de ani.

"Nica e printre cei mai buni la antrenamente, dar Miriuță nu-l place deloc. Nu-i place felul lui de a fi și îl ignoră total. Nu are legătură cu performanțele sportive ale lui Nica. Nici măcar nu a vorbit cu el, nu i-a dat nicio explicație de ce nu mai prinde echipa. După meciul bun făcut cu Universitatea, Costi credea că o să fie titular, dar s-a trezit în afara lotului și acum are mari probleme de moral pentru că se aștepta să fie tratat corect", susțin sursele GSP din vestiarul lui Dinamo.