Biroul Permanent Naţional al PES activists România, întrunit la Vâlcea. Ce subiecte au fost pe agenda discuţiilor

Autor: Alexandra-Maria Cioroianu
Publicat: 24-02-2018 18:30

Biroul Permanent Național al PES activists România s-a reunit astăzi la Vâlcea pentru a discuta despre agenda viitoare a organizației, acțiunile programate și demersurile prin care va sprijini activitatea europeană a Guvernului României și a Partidului Social Democrat.

Citeşte şi: Judecătoarea care l-a PUS LA PUNCT pe Iohannis IESE LA RAMPĂ şi o DESFIINŢEAZĂ pe Kovesi: 'Vanitatea de a te crede însuși Adevărul'

Militanții specializați în afaceri europene ai Partidului Social Democrat, conduși de ministru delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, au reiterat susținerea pentru demersul conducerii partidului de a lansa la Congresul PSD un nou program politic care să se axeze pe politica de dezvoltare a României în context european.

În acest context, organizația PES activists România intenționează să celebreze anul acesta 125 de ani de social democrație marcând astfel, în anul Centenarului, contribuția pe care stânga românească a avut-o la făurirea Marii Uniri și dezvoltarea României moderne.

La eveniment au mai participat președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, senatorul Matei Bogdan și deputatul Vasile Cocoș.