Primele mărturii ale lui Adrian Severin după ce a scăpat de PUŞCĂRIE: 'A fost o farsă'

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 28-02-2018 21:07

Fostul europarlamentar, Adrian Severin, a făcut primele mărturii după ce a scăpat de puşcărie. Acesta continuă să susţină că judecarea şi condamnarea sa au reprezentat o farsă şi că nu a luat niciodată mită. Mai mult, acesta spune că în puşcărie sunt foarte mulţi oameni nevinovaţi.

Citește și: La „Rabla” NU va mai fi acceptată orice RABLĂ! Ce OBLIGAȚIE urmează să introducă un proiect de lege

"Nu am ce să regret. A fost o farsă. Nu intru în detalii. În acest loc sunt foarte mulţi oameni nevinovaţi. Să regândim întreaga politică penală. E o experienţă pe care nu o doresc nimănui". a spus Severin imediat după ce a fost eliberat.

Citeşte şi: S-a DECIS soarta Pilonului II de pensii: Lia Olguţa Vasilescu a făcut anunţul - 'nu îi poţi ţine pe oameni CAPTIVI'

Tribunalul Bucureşti a menţinut decizia Judecătoriei Sectorului 5, care a admis în ianuarie cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Pe 16 noiembrie 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă.