Viorica Dăncilă 'FACE CURĂŢENIE' la Guvern: Ce oameni A DAT AFARĂ premierul din ministere

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 08-03-2018 00:08

Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Totodată, şefa Guvernului a decis numirea lui Remus Munteanu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului şi eliberarea lui Paul-Claudiu Cotîrleţ din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, conform Agerpres.

Citește și: ANRE face prăpăd printre giganții de pe piață: Ce companii au fost sancționate și de ce

De asemenea, Viorica Dăncilă l-a eliberat pe Ovidiu-Cristian Iane din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi a numit-o pe Debelka Boglarka Lilla secretar de stat la acelaşi minister.

Citește și: Gigantul Telekom ne-a dezvăluit TOTUL! Din ce motiv au fost clienții în „BEZNĂ TOTALĂ” luni

Pe de altă parte, prim-ministrul Dăncilă l-a eliberat pe Stetco Istrate din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor. Totodată, Ilie Covrig a fost numit secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor iar Constantin-Dan Deleanu a fost numit subsecretar de stat la acelaşi minister, prin alte decizii ale şefei Executivului. Deciziile premierului Viorica Dăncilă au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.