Zeci de mii de fani i-au adus un ultim omagiu lui Davide Astori: Imagini emoţionante la Coverciano / VIDEO

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 09-03-2018 18:39

Peste 20.000 de iubitori ai fotbalului i-au adus un ultim omagiu căpitanului Fiorentinei, Davide Astori la Centrul tehnic federal Coverciano, unde a fost depus trupul neînsufleţit al fotbalistului. Au fost prezenţi la Coverciano şi colegii lui Astori, alţi fotbalişti şi personalităţi ale fotbalului, relatează calciomercato.com.

Astori, care a murit la Udine, a fost adus miercuri la Florenţa, iar trupul său neînsufleţit a fost depus la centrul Coverciano, unde fanii au avut acces de la ora locală 16.30. În momentul deschiderii porţilor, în afara centrului aşteptau sute de fani pentru a-I aduce un omagiu lui Astori. Jucătorii Fiorentinei s-au recules în faţa sicriului căpitanului lor. În faţa sicriului erau depuse coroane de flori şi două tricouri, unul al Fiorentinei şi unul al naţionalei Italiei.

Citeşte şi: Scandal monstru în Israel. Benjamin Netanyahu, RĂZBOI TOTAL cu poliţia / VIDEO

La Coverciano au fost prezenţi şi alţi jucători din Serie A, între care s-au numărat Daniele De Rossi, Andrea Belotti, Stevan Jovetic şi Riccardo Montolivo. Alessandro Costacurta şi Pierluigi Collina i-au adus şi ei un omagiu lui Astori. Davide Astori a murit săptămâna trecută, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A. În urma autopsiei s-a stabilit că jucătorul a murit din cauze naturale, având o problemă cardiacă.

Citeşte şi: ŞOCUL serii - Mircea Badea, în emisiune la România TV: Faţă în faţă cu Victor Ciutacu / FOTO

Astori va fi înmormântat joi, slujba urmând să aibă loc la basilica Santa Croce din Florenţa. Ziua de joi va fi una de doliu la Florenţa, iar la toate meciurile din această săptămână din Serie A, Serie B şi Serie C se va ţine un minut de reculegere, conform news.ro.