Flavius Stoican, supărat după înfrângerea de la Cluj: E trist când pierzi în ultimul minut, dar CFR este o echipă greu de bătut acasă

Autor: Cornel Dumitrescu
Publicat: 09-03-2018 23:25

Tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a declarat, vineri seară, că o înfrângere în ultimul minut este foarte tristă, dar a apreciat că CFR Cluj este o formaţia greu de învins pe teren propriu. "E trist când pierzi în ultimul minut, dar CFR este o echipă greu de bătut acasă. Chiar şi aşa, am fi putu pleca de aici cu un punct. Noi jucăm fotbal şi vom fi o echipă greu de bătut pentru fiecare adversar. Avem ambiţie şi vom continua pe linia asta, indiferent că am pierdut. să ne mai lase şi arbitrii de rezervă mai uşor, că nu înjurăm, nu facem nimic rău, nu să ne trimită imediat în tribune", a declarat Stoican la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSM Poli Iaşi, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+3. În minutul 86, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a fost trimis în tribune pentru proteste. Pentru CFR au marcat Ţucudean (10) şi Omrani (90+3), în timp ce pentru CSM Poli Iaşi a înscris A. Cristea (84 - penalti).